Glukoosijuoma tuotetiedot 75g/300ml

Glukoosijuomamme sopivat pohjoismaiseen makuun. Vaihtoehtoina ovat sitruunanmakuinen GlucoDos Lemon, vadelmanmakuinen GlucoDos Vadelma ja neutraalinmakuinen GlucoDos Makia glukoosijuoma. Vaikka glukoosijuomat ovat luonnollisesti makeita ja ”ällöjä”, GlucoDos on varmistanut sen, että makeus tasapainottuu sopivan raikkaaksi juoman muiden makujen avulla. Parhaimmillaan GlucoDos on kylmänä, ja suosittelemmekin sen säilytystä jääkaapissa ennen nauttimista.

Glukoosijuoma parhaassa muodossaGlukoosijuoma ja energiatankkaus sopivat loistavasti yhteen! Lue tästä Glukoosijuoman tuotetiedot.

GlucoDos- glukoosijuoman avulla säästyt juoman sekoittamiselta. Juoma tulee käyttövalmiina, glukoosipitoisuus 75g. Juoma on pakattu ympäristöystävälliseen PET-muovipulloon, joten riskiä pullon rikkoutumiselle ei ole. Muovipulloja on helppo käsitellä ja varastoida.

Paras varastoitava

GlucoDos- glukoosijuoma toimitetaan 20 pullon kartonkilaatikoissa, joissa muovipulloja on helppo kuljettaa ja varastoida. Muovipullot eivät kilise tai mene rikki kuljetuksessa ja ovat kevyitä liikutella. Pullot säilytetään huoneenlämmössä, joten ne eivät vie tilaa kylmävarastosta. Glukoosijuoman etuna on pitkä säilyvyysaika: 18 kuukautta tilauksesta. GlucoDos ei sisällä hiilihappoa, joten sen raikas maku säilyy pitkään varastoitunakin. Säilytämme sopimusasiakaillemme kolmen kuukaudne varastoa Vantaalla Magnum Medical Oy varastossa. Lue lisää sitruunanmakuisesta, vadelmanmakuisesta tai makiasta glukoosijuomasta.

Tutustu Glucodos esittelyvideoon ja glukoosijuoman varastointiin